tisdag 13 november 2012

Tonfisksallad

Igår hade jag hjälp av Sam i köket igen. Att skära till en tonfisksallad med en unge hängandes på magen fungerade perfekt.


Tonfisksallad till 1 person:
1 - 1½ dl pasta
1 burk tonfisk (jag använder alltid tonfisk i vatten)
1 ägg
Ärtor
Gurka
Tomat
Gröna ärtor
Kidneybönor
(Mängden sallad är svår att skriva ut, jag tog lite av varje & det blev ganska bra. Mängden avgör hur stor sallad du vill ha)
Citronpeppar
Flingsalt

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Koka ägget i 7 min, så att det är hårdkokt. Skär till alla grönsaker & koka upp de gröna ärtorna & låt dem dra i 5 minuter. Fördela allt på tallriken & strö över lite citronpeppar & salt på toppen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar